Raiffeisen Superliga e Kosovës

 

 PREMIER LEAGUE – Kampionati Anglez

 

 CHAMPIONS LEAGUE – Liga e Kampionëve

 

 EUROPA LEAGUE - Liga e Europës

 

 SERIE A – Kampionati Italian

 

 BUNDESLIGA - Kampionati Gjerman

 

 EREDIVISIE - Kampionati Holandez

 

 Kupa e mbretit Spanjë

 

 Coppa Italia

 

 Kupa e Francës

 

 

 Superkupat e këtyre Kampionatëve dhe Superkupat Europiane

 

 Emisioni: Koha Shtesë

 

© 2014 , Agency One

 

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

 

Asgjë në këtë webfaqe nuk mund të përdoret pa lejen e Top Managementit të "Agency One".

Lajmi i Fundit

 

Agency One sapo ka lansuar webfaqen personale të kompanisë me të gjitha informatat dhe shërbimet tona.

Zyret Tona

 

Rr. UÇK, Nr.18, 10000 Prishtinë, Kosovë

+377 (0) 45 99 99 32

+377 (0) 44 99 44 22

+377 (0) 44 99 55 88

+377 (0) 44 99 44 88

info@agencyone.al