Agency One ka ekskluzivitetin e ofrimit të kohës publicitare në platformën  dixhitale Tokësore dhe Satelitore të DIGITALB-it, për territorin e Republikës së Kosovës.

 

Platforma DIGITALB  ka transmetime tematike të redaktuara nga Departamenti i Programacionit të Platformës dhe përfshijnë gjithë gamën e produkteve televizive; në Programe për fëmijë dhe të rinj, Muzikë, Dokumentarë, Seriale, Kinema etj, ku gjithçka është EKSKLUZIVE… Pjesa tjetër janë kanale televizive shqiptare e ndërkombëtare që ritransmetohen në platformën DIGITALB me të gjitha të drejtat.

 

Gama e gjerë e programacionit ekskluziv dhe për më tepër të dubluar në gjuhën shqipe, mbështetur nga teknologjia e fjalës më të fundit në transmetimet televizive digitale, përbën dhe celësin e suksesit të menjëhershëm dhe rritjes së vazhdueshme të prezencës në ekranet e të gjithëve, duke e shndërruar DIGITALB në domethënien e televizionit.

 

DIGITALB

Ne, ecim me hapin e kohës…!

 

© 2014 , Agency One

 

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

 

Asgjë në këtë webfaqe nuk mund të përdoret pa lejen e Top Managementit të "Agency One".

Lajmi i Fundit

 

Agency One sapo ka lansuar webfaqen personale të kompanisë me të gjitha informatat dhe shërbimet tona.

Zyret Tona

 

Rr. UÇK, Nr.18, 10000 Prishtinë, Kosovë

+377 (0) 45 99 99 32

+377 (0) 44 99 44 22

+377 (0) 44 99 55 88

+377 (0) 44 99 44 88

info@agencyone.al