Koha publicitare e DIGITALB-it tani edhe në Kosovë!

 

DIGITALB njofton tregun Kosovar se tashmë është nënshkruar kontrata e bashkëpunimit në mes Digitalb dhe Agency One, për tregun Kosovar, me oferta shumë të favorshme. Agency One është distributor i autorizuar për ofrimin e kohës publicitare të kanaleve dhe emisioneve ekskluzive te Digitalb-it tek tregu Kosovar.

lexo më shumë

DigitAlb shtron iftar për klientët (Foto)

 

Kompania më e madhe mediale shqiptare, DigitAlb, edhe sivjet si cdo herë deri me tash, është përkujdesur për klientët e vet, duke shtruar iftar në hotelin Emerald.

lexo më shumë

© 2014 , Agency One

 

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

 

Asgjë në këtë webfaqe nuk mund të përdoret pa lejen e Top Managementit të "Agency One".

Lajmi i Fundit

 

Agency One sapo ka lansuar webfaqen personale të kompanisë me të gjitha informatat dhe shërbimet tona.

Zyret Tona

 

Rr. UÇK, Nr.18, 10000 Prishtinë, Kosovë

+377 (0) 45 99 99 32

+377 (0) 44 99 44 22

+377 (0) 44 99 55 88

+377 (0) 44 99 44 88

info@agencyone.al