Kanalet e Filmave

 

Autor

Hits

Thriller

Dramë

Aksion

Komedi

 

Kanalet e Dokumentarëve

 

Shkencë

Histori (sat)

Natyrë (sat)

 

 

Kanalet e Serialeve të huaja dhe shqip

 

Tplus

Tplus 1

 

Kanalet e Fëmijëve

 

Bang Bang

Cufo

Junior

 

Kanalet Telemarketing dhe Muzikë

 

My Music + Strisha

Shop TV

 

Kanalet HD

 

Film 1 HD (sat)

Film 2 HD (sat)

Plus HD

© 2014 , Agency One

 

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

 

Asgjë në këtë webfaqe nuk mund të përdoret pa lejen e Top Managementit të "Agency One".

Lajmi i Fundit

 

Agency One sapo ka lansuar webfaqen personale të kompanisë me të gjitha informatat dhe shërbimet tona.

Zyret Tona

 

Rr. UÇK, Nr.18, 10000 Prishtinë, Kosovë

+377 (0) 45 99 99 32

+377 (0) 44 99 44 22

+377 (0) 44 99 55 88

+377 (0) 44 99 44 88

info@agencyone.al