Për Ne

Agency One ka ekskluzivitetin e ofrimit të kohës publicitare në platformën  dixhitale Tokësore dhe Satelitore të DIGITALB-it, për territorin e Republikës së Kosovës. Platforma DIGITALB  ka transmetime tematike të redaktuara nga Departamenti i Programacionit të Platformës dhe përfshijnë gjithë gamën e produkteve televizive; në Programe për fëmijë dhe të rinj,...

lexo më shumë

Shërbimet Tona

You can easly check at this category for Our Services. We can serve you with TV Channels like Football leagues and TV Series.. for more check it out..

lexo më shumë

© 2014 , Agency One

 

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

 

Asgjë në këtë webfaqe nuk mund të përdoret pa lejen e Top Managementit të "Agency One".

Lajmi i Fundit

 

Agency One sapo ka lansuar webfaqen personale të kompanisë me të gjitha informatat dhe shërbimet tona.

Zyret Tona

 

Rr. UÇK, Nr.18, 10000 Prishtinë, Kosovë

+377 (0) 45 99 99 32

+377 (0) 44 99 44 22

+377 (0) 44 99 55 88

+377 (0) 44 99 44 88

info@agencyone.al